FöretagarInfo

FöretagarInfo FöretagarInfo

Falköpings bibliotek hjälper dig som tänkt starta eller har startat eget företag att hitta information om företagande med hjälp av litteratur, datorer och personlig hjälp. Läs mer i vår folder.

Böcker om företagande hittar du på avdelningarna Pengar och företag och Juridik och samhälle. Du kan själv söka böcker i vår katalog. Saknar du något kan man lämna ett inköpsförslag eller beställa ett fjärrlån. Tidningar och tidskrifter om företagande hittar du i tidskriftsrummet: Dagens industri, Privata affärer, Fria företagare och Entreprenör.
Via databasen Library Press Display och appen PressReader kan du läsa publikationer från hela världen. Du kan också använda vår länksamling om företagande.

Du kan få personlig hjälp om det är något särskilt du letar efter eller vill göra på biblioteket. I informationsdisken på fackavdelningen kan bibliotekarien hjälpa till med att söka litteratur och information i databaser och på Internet.
Ingen fråga är för stor eller för liten! Du kan även boka en bibliotekarie. Det innebär att du får egen tid med en bibliotekarie att göra informationssökningar. För dig som har en längre fråga och vill söka i lugn och ro. Inga förkunskaper krävs och passar både nybörjare som vana biblioteksanvändare.

Det finns flera datorer med Internet, databaser och kontorsprogram. Du kan skriva ut och använda USB-minne. Det går också kopiera, scanna och skriva ut i färg i vår kopiator. Du behöver då köpa ett kopieringskort i receptionen. Vi erbjuder även trådlöst nätverk. Det finns även möjlighet att faxa. Du kan kostnadsfritt boka vårt konferensrum med plats för åtta personer genom att skriva upp dig i almanackan eller ringa 0515 - 88 50 41.
 

Läs mer
Avgifter på biblioteket
Dator och trådlöst nätverk
Tidningar och tidskrifter
Våra lokaler

Broddetorps bibliotek

Broddetorps bibliotek


Falköpings bibliotek

Falköpings bibliotek


Floby Bibliotek

Floby Bibliotek


Kinnarps bibliotek

Kinnarps bibliotek


Stenstorps bibliotek

Stenstorps bibliotek


Vartofta bibliotek

Vartofta bibliotek


Åsarps bibliotek

Åsarps bibliotek