sv-se en-gb
angle-left Öppet för besök

Öppet för besök

Biblioteken i Falköping är öppna för besök. Broddetorp är meröppet där du behöver ett passagekort. Vi uppmanar alla att stanna max 15 minuter i biblioteket. Du kan beställa böcker för avhämtning. Du kan enkelt reservera och låna om böcker via hemsidan. Visa hänsyn, tvätta händerna och stanna hemma om du har symtom.

Du kan använda biblioteken som vanligt med vissa undantag. Håll ditt besök hos oss kort, max 15 minuter. Vi har reducerade öppettider. Läs om våra öppettider här. Broddetorps bibliotek är meröppet. Du behöver ett passagekort. Ring tel. 0515 – 885040 för mer information. Med anledning av pandemin är det viktigt att alla visar hänsyn och följer rådande riktlinjer. Håll utkik här och på vår Facebook-sida för aktuell information. Läget kan som vi alla vet plötsligt ändras. Tack för din förståelse!

Gör ärenden på hemsidan

Vi är tacksamma om du som har möjlighet, reserverar böcker och lånar om via vår hemsida. Inköpsförslag och fjärrlån lägger du in här

Låna om och lämna material

Du kan låna om upp till tre gånger. Observera att reserverade böcker inte kan lånas om. Omlån gör du själv via Mina sidor eller genom att ringa eller maila biblioteket.
Om du inte vill gå in på biblioteket, kan du använda bokinkastet på baksidan (öppet dygnet runt) eller boklådan i entrén (under öppettid).
Vissa filialer har bokinkast. Kontakta respektive enhet för mer information.

Take away

Du kan beställa böcker för avhämtning, även reserverade böcker, genom att ringa på tel. 0515-885040, 885041. Vi kommer överens om när du kan hämta. Du hämtar på vagnen i entrén. Du kan även beställa på din filial. Kontakta respektive enhet för mer information.

Kopiera, skanna och skriva ut

Vi säljer kopieringskort. Du sköter kopiering och skanning på egen hand. Vi har två datorer som du får använda i max 15 minuter. Du kan skriva ut. Vi hjälper inte till vid datorerna. Vissa filialer erbjuder utskrift och kopiering. Kontakta din enhet för mer information. Utskrift, kopia, skanning 3 kr/sida

Utskrifter online

Här är två förslag på sidor där du kan skriva ut online:

Skriv ut online

Pixelpalace

Du kan också vända dig till BS Foto, Storgatan 6 Falköping

Skriva ut på Connect

På Connect Direkt i Falköping kan du få hjälp med myndighetskontakter, utskrifter från datorn och få språkstöd. Ring så hjälper grannskapsvärdarna dig via telefon. Under rådande pandemi tar Connect inte emot några gäster i lokalen, utan möter upp utomhus

Öppettider och kontakt

Måndag kl. 13-17
Tisdag - fredag kl. 09-17