sv-se en-gb
angle-left Öppet för besök

Öppet för besök

Falköpings bibliotek är öppet för besök. Broddetorp är meröppet och Åsarp är tillgängligt för lån. Vi uppmanar alla att stanna max 15 minuter i biblioteket. Du kan beställa böcker för avhämtning. Du kan enkelt reservera och låna om böcker via hemsidan. Visa hänsyn, tvätta händerna och stanna hemma om du har symtom.

Läs om våra öppettider på biblioteken i Falköping här

Take away

Du kan beställa böcker för avhämtning, även reserverade böcker, genom att ringa oss på tel. 0515-885040, 885041. Vi kommer överens om när du kan hämta. Du hämtar på vagnen i entrén.

Kopiera, skanna och skriva ut

Vi säljer kopieringskort. Du sköter kopiering och skanning på egen hand. Vi har två datorer som du får använda i max 15 minuter. Du kan skriva ut. Vi hjälper inte till vid datorerna.

Gör ärenden på hemsidan

Vi är tacksamma om du som har möjlighet, reserverar böcker och lånar om via vår hemsida.

Inköpsförslag och fjärrlån lägger du in här

Återlämning

Lämna tillbaka böcker i lådan på baksidan av biblioteket. Tillgänglig dygnet runt alla dagar.

När biblioteket är öppet kan du lämna i återlämningslådan i entrén eller som vanligt på våra låneautomater.

Andra åtgärder

Färre sittplatser i biblioteken

Magasinet och grupprum är avstängda

Vissa toaletter är avstängda