sv-se en-gb
angle-left Sommarläsning för barn och unga

Sommarläsning för barn och unga

Var med och läs i sommar. För de yngsta barnen finns bilderbokspaket. För barn och unga ca 6-16 år har vi sommarläsningen där du läser sju böcker och får en prisbok som tack. Välkommen att vara med!

Bilderbokspaket

Paketen består av fem speciellt utvalda bilderböcker av personalen på barnavdelningen. Läs tillsammans med ditt barn i sommar. Ta sedan med gåvokortet till biblioteket och ditt barn får välja en bilderbok som tack. Paketen finns på Falköpings bibliotek

Sommarläsningen 2021

Låna och läs eller lyssna på 7 böcker under sommarlovet. Välj vilka böcker du vill. Du kan också låna e-böcker och e-ljudböcker på vår hemsida eller i appen Biblio. Behöver du talböcker från Legimus hjälper vi dig.

Välj den bok du tycker bäst om. Berätta lite om handlingen i boken och varför just den boken var så bra. Det går lika bra att rita en bild. Klipp ut ditt boktips och lämna in det tillsammans med listan på böckerna du läst. Skriv ditt förnamn och ålder. När du lämnar in boktipset och listan får du en bok

Sommarläsningen startar 14 juni. Sista inlämningsdag är 25 augusti. Lämna in på Falköpings bibliotek. Du kan även lämna på vissa filialer. Kontakta respektive enhet för mer information.

Skriv ut din egen lapp här. Du kan också hämta på alla bibliotek i Falköping. Du kan också få lappen i din skola.

Avslutningsfest

Alla deltagare är välkomna på avslutningsfest med fika och utlottningar. Alla som kommer får en gåva. Vi lottar dessutom ut 5 presentkort på 200 kr/styck, som alla på festen har chans att vinna. Ingen anmälan. Välkommen!

Tid/plats

Onsdagen 1 september kl 16.30
Falköpings bibliotek, Sankt Sigfridsgatan 11, Falköping

Med reservation för ändringar på grund av rådande pandemi